Hva tilbyr jeg?

Musikk

Jeg tilbyr all type dansemusikk for enhver anledning.

Entertainer

Har får man alt fra quiz til musikk- og dansekonkurranser

Konfransier

Ledelse av alt  fra firmafester til brylluper og store dager

Musikk

 

Her får kunder et stort og rikholdig repertoir av fengende dansemusikk. Et fyrverkeri av låter som gir stor glede, dansefot og allsang-faktor lover jeg hver eneste gang. Jeg tilbyr musikk til nær sagt alle anledninger og nesten hvor som helst. Som soloartist, men også i konstellasjoner som duo  (Jackpot) og gjerne også trio (Salt Dog). Jeg spiller all type musikk for ethvert publikum, som alt fra 60, 70 og 80 tallsmusikk helt opp til dagens hits. jeg har også en ekstremt lang fartstid inne gammelpop og country, og kan når som helst sette sammen en helaften med kundens musikksmak og etter spesifikke ønsker. Ta kontakt på 970 96 204, så finner vi formen på ditt arrangement sammen.

Gleder meg til å spille for nettopp deg.

 

Entertainer

 

Som entertainer for dere hos meg en engasjert og ikke minst dedikert arrangementsleder. Jeg tilbyr alt fra musikk quiz til publikumsengasjerte konkurranser, gjerne kombinert med fengende musikk. Mitt mål er å skape en fin opplevelse, musikalsk begeistring og glede for mitt publikum.

Gleder meg til å ditt neste arrangement.

 

Konfransier

 

Jeg tilbyr mine tjenester som konfransier / tostmaster / visevert for alt i fra firma arrangementer, private samlinger og store dager til brylluper samt jubileums- og bryllupsdager. Jeg kombinerer det gjerne med musikk og entertainment.

 

Gleder meg til å lede ditt neste arrangement eller bryllup.